Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

Vásárlás menete:

Atatop Kft. a web-ajandek.hu weboldalon és a „Kapcsolat” fül alatt e célra feltüntetett e-mail címen fogad el megrendeléseket.

Weboldalon történő rendelés esetén:

  • A kiválasztott terméket megnyitva a vásárló feltöltheti saját fotóját. Itt adhatja meg, ha szeretne feliratot is a termékre, illetve itt kell megadnia azokat az információkat, melyek az egyedi termék elkészítéséhez szükségesek. Egyes termékeknél itt tudja a megfelelő méretet kiválasztani, illetve a dekoráció méretét meghatározni. Meg kell adnia, hogy az információknak megfelelően hány darabot szeretne a termékből rendelni.
  • A rendelését a vásárló kosárba kell, hogy helyezze. Lehetősége van más termékre is rendelést leadni.
  • Amennyiben a vásárló befejezte a rendelés(ek) megadását, a kosár ikonra kattintva léphet tovább. Egy adatlap kitöltésével kell megadnia a kapcsolattartáshoz, szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatokat. Ezek után tudja a vásárló rendelését elküldeni.
  • A vásárló az általa megadott email címre egy automatikus e-mailt kap a weboldalról, mely igazolja rendelése rögzítését.
  • Atatop Kft. a rendeléskor megadott email címre személyes visszaigazolást is küld. Atatop Kft. nem vállal felelősséget a rendelés teljesítésére, ha a megrendelő hibás emailcímet adott meg, vagy a megrendelő gyenge minőségű levelező szolgáltatója miatt (pl. citromail, fremail) nem kapja meg visszaigazolásainkat.

E-mailben történő rendelés esetén  ugyanezen adatok megadása szükséges.

Szerződés hatálya:

A fent említett, a weboldal által kiküldött automatikus e-mail nem jelenti, a szerződéskötés kezdetét, az csupán a leadott rendelés rögzítésének visszaigazolását szolgálja.

A szerződés kezdetét a személyesen küldött e-mail jelenti, melyben Atatop Kft. jelzi, hogy az adott termék a megrendelt mennyiségben elérhető. A megrendelő részéről a szerződés elfogadását is jelenti, ha ezt az emailt telefonon, vagy emailben visszaigazolja, az esetlegesen szerkesztett dekorációt megfelelőnek találja.

 Atatop Kft. vállalja, hogy minden rendelést a beérkezéstől mérten maximum 12 órán belül visszaigazol. A kapcsolattartás alapvetően e-mailben történik. Atatop Kft. ez úton végez további egyeztetést a vásárlóval és ez úton küld szükség esetén mintaképet az elkészült dekorációról.

Abban az esetben, ha Atatop Kft. a leadott rendelést bármely okból (készlethiány, vagy technikai okok) nem tudja teljesíteni és vásárló a fizetési kötelezettségét már teljesítette, Atatop Kft. a fizetés módjának megfelelően az összeget visszatéríti a vásárlónak 5 munkanapon belül. A vásárló a fizetéssel kapcsolatos költséget nem igényelhet (pl. banki utalás költsége).

A szerződés hatályba lépését követően, egyedi termékre leadott rendelés esetében, a megrendelő köteles a termék árát és szállítási költséget az általa kiválasztott módon kiegyenlíteni, utánvéttel történő kiküldés esetén a terméket átvenni. Megrendelőt ellenkező esetben anyagi felelősség terheli a termék(ek) ára és a felmerült szállítással kapcsolatos költségek tekintetében.

Egyedi, személyre szabott termékek rendelése esetén a vásárlót elállási jog nem illeti meg (Alább: „Elállási jog” rész)

Szolgáltató adatai:

A kapcsolattartáshoz szükséges elérhetőségeink és a törvény által előírt kötelező céginformációk, egyéb adatok ugyanezen weboldal „Kapcsolat” menü alatt kerül feltüntetésre.

Szállítási, fizetési feltételek:

Az aktuális szállítási és fizetési lehetőségek, valamint ezek költségei ugyanezen weboldal „Szállítás” menüpontja alatt kerülnek feltüntetésre. A feltüntetett szállítási költségek bruttó összegek, az ÁFA-t tartalmazzák.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A csomag vagy levélküldemény kézbesítésével foglalkozó szolgáltató képviselője nem kötelezhető a küldemény kibontására, az átvétel ilyen feltételhez nem köthető. Abban az esetben, ha a küldemény csomagolásán olyan mértékű sérülés látható, mely arra enged következtetni, hogy a benne lévő küldemény is megsérült, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a küldeményt. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt Atatop Kft. nem fogad el. Atatop Kft. vállalja, hogy a küldeményt a szállító cég előírásainak megfelelően, a küldeményre való tekintettel, biztonságosan csomagolja.

Atatop Kft. felelősséget vállal a saját hibájából eredő hibás címzés miatt bekövetkezett sikertelen kézbesítésért. Ilyen esetben a küldemény visszaérkezése után a küldeményt újra elküldi, melynek költségét magára vállalja.

Atatop kft. nem vállal felelősséget a sikertelen kézbesítésért abban az esetben, ha az a megrendelő, vagy címzett hibájából ered. Ilyen lehet a hibásan megadott szállítási cím, valamint, ha címzett nem biztosítja a küldemény átvételét, illetve az őrzési időn belül azt nem veszi át. Ilyen esetben Atatop Kft. újbóli kiküldést csak előre utalás után teljesít, melynek tartalmaznia kell az újbóli kiküldés költségét és visszakézbesítés díját is, ami jelenleg 750Ft.

Termékek leírása, ára:

A termékeknél feltüntetett árak bruttó összegek, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.

A termékleírásokban feltüntetett adatok (színek, méretek, anyagok, stb.) a termékek gyártója, illetve magyarországi forgalmazója által közzétett adatok. Az ettől való eltérésekért Atatop Kft. felelősséget nem vállal.

Garancia és szavatosság:

Azon termékekre, melyekre Atatop Kft. önkéntesen, vagy törvényi előírásból kötelezetten garanciát vállal, a garancia időtartamának megadásával a termékleírásban feltünteti.

A vásárlónak vitathatatlanul joga van ahhoz, hogy pénzéért jó minőségű és hibátlan árut vagy szolgáltatást kapjon. Az oldalon található majd a rendelés után legyártott termékek minőségéért Atatop Kft. felelősséget vállal és garantálja, hogy az elkészített, átadott termékek megfelelnek az előírt jogszabályoknak.

Atatop Kft. nem vállal felelősséget azon minőségi kifogások esetén, melyek a megrendelő hibájából erednek. Ilyen lehet pl. a rossz minőségű fotó feltöltése, megküldése, a helytelenül megadott szöveg dekorációhoz, illetve egyéb hibásan megadott instrukciók a termék elkészítéséhez.

Szerzői jogok védelme, felelősség meghatározása:

A feltöltött képekért minden felelősség a felhasználót terhel, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatók és a grafikák, kreatívok nem sértik harmadik fél jogait.

Atatop Kft. semmilyen felelősséggel nem tartozik a feltöltött képek használatából eredő jogviták során, ezért ügyfeleinknek felhasználóként a továbbiakban teljes felelősséget kell vállalnia a feltöltött képekért és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

Atatop Kft. által a web-ajandek.hu weboldalra feltöltött képek illusztrációk, azokat késztermékként nem értékesíti, kizárólag megrendelés esetén készíti el. A felhasznált képek és dekorációk saját készítésűek, illetve az interneten szabadon hozzáférhetőek. Az illusztrációk egyikét sem jelöljük meg bármely jogvédett márka eredetijeként.

Elállás joga:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni a weboldalunkon, kapcsolattartásra megadott email címre. Ezen nyilatkozatát formai kötöttségek nélkül megteheti.

A fogyasztó nem gyakorolhatja a elállási/felmondási  jogát néhány esetben, így akkor sem, ha olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Adatvédelem:

A honlap üzemeltetőjének és tulajdonosának jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, hogy az ügyfél összes adatát, a szerződés-végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvényeknek, előírásainak, betartásával megfelelően, elektronikusan tárolja és feldolgozza.

Továbbá az adatok tekintetében, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvényben meghatározottak alapján adatkezelőnek minősül, továbbiakban az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név és lakcímadatok kezeléséről, majd az 1998. évi VI. törvényének megfelelően garantálja a felhasználók személyes adatainak védelmét. A személyes adatok védelme értelmében a garantálja, hogy az Atatop Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatokat kifejezett írásos hozzájárulás vagy törvényi felhatalmazás hiányában nem adja ki harmadik fél részére.

A Felhasználói adatokba kizárólag csak az Atatop Kft. által erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A felhasználó személyes adatainak megadása egyéb más célra (további felhasználásra) csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Kivételt képez ez alól, ha a személyes adatok kiadására az Atatop Kft-t valamely hatóság jogszabály alapján kötelezi.

Joghatóság:

Atatop Kft. peres ügyek intézésére a székhelye szerinti Tatabányai Városi Bíróságot jelöli ki.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - 0Ft